Gå til innholdet

Finner du et smartere ord?

Konkurransen er nå avsluttet!

15. mars var siste dag i konkurransen vår om å finne ord og uttrykk ved hjelp av det periodiske systemet. Vi har fått inn over 1 500 forslag. Takk til alle dere som har sendt inn. Dere har vært utrolig flinke! Vi skal nå gå igjennom forslagene og bestille opp t-skjorter. Vi kommer til å annonserer vinnerne rett over påske. Følge med på Facebook


Vinn ditt eget forslag!

Sett sammen det beste ordet eller uttrykket gjemt i det periodiske systemet og delta i konkurransen om å lage den kuleste t-skjorten.

De 3 beste forslagene får 5 t-skjorter hver, selvsagt med sitt eget ord eller uttrykk. I tillegg trekker vi 100 stykker som får hver sin t-skjorte med et av vinnerforslagene.

 

Det periodiske systemet

Konkurranseregler: Konkurransen starter 15. februar og varer frem til 15. mars. Du må sende inn ditt forslag i løpet av denne perioden. Du må oppgi e-postadresse eller mobilnummer for å delta i konkurransen. Vi trenger disse opplysningene, for hvis du vinner må vi kunne kontakte deg. I tillegg må du fortelle om du ønsker en dame eller herre t-skjorte, samt størrelsen du bruker. Opplysningene vil kun benyttes ved administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Dine kontaktopplysninger deles ikke med tredjeparter. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.

Det er Apotekforeningen som står bak konkurransen. En jury oppnevnt av Apotekforeningen vil velge ut tre forslag som vi lager t-skjorter av. Vinnerne annonseres på Facebook. De tre vinnerne vil få tilsendt fem t-skjorter hver med sitt vinnerforslag på. I tillegg trekker vi tilfeldig 100 stykker som har deltatt i konkurransen. De får tilsendt en t-skjorte hver i posten.

Farmasiutdanning
Slemdalsveien 1,
Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00